27. huhtikuuta 2015

Huhtikuun salainen paketti

Salainen neuleystäväni muisti minua taas monipuolisella tarkkaan harkitulla paketilta. Paketin hain jo viikko sitten postista ja sitä tietysti heti ihailin, mutta tuo perheemme pienin hyvin sabotoi blogin päivittämistä. Yöt nukutaan hyvin mutta päivät on kyynelten täyteisiä, kun pientä väsyttää mutta nukkumatti vierailee meillä kunnolla vaan iltaisin. Pienen ihmisen ilmavaivat taitaa karkottaa nukkumatin päivisin!

Paketista löytyi Austermann Step 6 -lanka, ihanan värisenä. Lanka päätyi heti puikoille ja toinen sukka odottelee valmiina jo pariaan. Esittelen sukkaset kun molemmat ovat valmiina. Mökkimatkat autossa on hyvä väli neuloa, kun pieni kaveri pääsääntöisesti nukkuu hyvin autossa. Ihan hiukkasen tulee mummofiilis apparinpaikalla sukkia tikuttaessa x)


Kivan langan lisäksi paketista löytyi paljon herkkuja. Pääsin vihdoin maistamaan tuota uutta Fazerin suklaata. Itsehän en kokonaista levyä uskalla ostaa kaupasta, kun vaarana on, että se tulee tuhottua vähän liiankin nopeasti! Hyvää oli ja onneksi tuntui maistuvan hyvin miehellekin, niin ei tullut yksin vetäistyä suklaaövereitä. ( Mikä olematon itsekuri?!)

Tämä tyttönen voi heittää ruutupaperimerkinnät hiiteen, koska paketista löytyi KnitPron rivimerkkejä eli niiden käyttöä vaan harjoittelemaan.

Toivottavasti ihana Sny on parantunut flunssasta! <3 Kiitos, kun olit flussasta huolimatta jaksanut pakettiin panostaa :)

3 kommenttia:

  1. Mukava jos paketin sisältö miellytti :) kovasti miettinyt jo seuraavan paketin sisältöä, osittain jo kasassa, mutta jotain pientä kivaa lisää pitää vielä keksiä ��

    VastaaPoista