19. lokakuuta 2014

Lokakuun SNY-paketti

Malttamattomana odottelin lokakuun pakettia salaiselta neuleystävältäni. Syyskuun paketista jäi niin hyvä fiilis ja langat oli käytetty, joten jännitti mitä SNY oli pääni menoksi tällä kertaa keksinyt! Posti taisi pidentää odotustani, kun eilen tuli muistutusviesti noutamattomasta paketista.Argh... Enpä ollut aikaisemmin saanut mitään viestiä saapuneesta paketista! Heti ryntäsin pakettia hakemaan, enkä malttanut odottaa kotiin asti vaan vähän piti pakettiin kurkkia jo autossa ;)

Lokakuun teemana on sukkakuu/lapaskuu. Minun paketista löytyi kortti, Novitan sukkalehti, Knit Pron 3,5 puikot, kaksi kerää Regian uutta Active lankaa, suklaalevy ja kaksi SNY:n virkkaamaa ruusua.


Enpäs tuota lehteä vielä omistanut, joten sain monta kivaa uutta ohjetta. Olen jo mutamaa ohjetta tuosta lehdestä ihaillut eli useammat sukat pääsee To do-listalle. Taisin jo löytää myös ohjeen johon uutta lankaa ja puikkoja testailla. Luulenpa, että uusille puikoille hyppää nuo kuvan palmikkosukat.

 
 Toinen paketissa tullut virkattu ruusukin löysi jo paikkansa. Jospa huomenna olisi astetta aurinkoisempi ilma niin saisin viikonlopun aikana valmistuneen huivin kuvattua, jota tuo pinkki ruusu pääsi koristamaan.  
 
Suuri kiitos kivasta paketista salaiselle neuleystävälleni <3  

7 kommenttia:

  1. Suloinen paketti. Kauniita kukkasia mukana.

    Nuo palmikkosukat on helppo ja nopea tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen kukista pääsi jo huivin koristeeksi :)

      Sukat syntyy nopsasti joskin lanka ohuempaa kun seiskaveikka eli taitaa tulla omaan jalkaan vähän pienet mutta pitänee paketoida pukin konttiin!

      Poista
  2. Ihana paketti. Tuossa lehdessä on todellakin mitä ihanampia ohjeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva paketti ja ihania ohjeita lehti pullollaan :)

      Poista
  3. Ihanan värinen lanka ja ihania ruusuja :)

    VastaaPoista
  4. ihana kuulla että paketti oli mieleen ja että lehdestä löytyi mieleisiä malleja :) Kuulisin mielelläni mitä oot pitänyt Knit Pron puikoista ja toiveita seuraavaan pakettiin :) t. SNY:si

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä tykännyt Knit Pron puikoista, lanka kulkee iloisesti :) Vielä kun aurinko paistaisi yhtä iloisesti niin tekeleiden kuvaaminenkin olisi kivempaa :) Kääk toiveita!? Olen tykännyt siitä, että paketit on ollut neulonta ja lanka painotteisia :)

      Poista